Kunstotheek 2022

Terug naar alle events

Opening zaterdag 5 november om 15.00u. Open elke zaterdag en zondag in november van 15.00u tot 18.00u

ACC, Nieuwstraat 2, Buggenhout

Na twee jaar onderbreking, omwille van corona, kunnen we met de Kunstraad in november e.k. opnieuw van start gaan met de “KUNSTOTHEEK” waarvan de opbrengst dit jaar integraal naar BLIJDORP gaat.
De “KUNSTOTHEEK” geeft u de kans om een kunstwerk van onze leden, van kunstenaars uit de omgeving van Buggenhout of van de cliënten van BLIJDORP zelf, te huren voor een gans jaar voor 30€ of 60€, afhankelijk van de waarde van het kunstwerk.
Het evenement gaat door in de raadzaal van het ACC, Nieuwstraat 2 te Buggenhout.
De opening vindt plaats in het ACC op 5 november 2022 om 15.00 uur, daarna is de “KUNSTOTHEEK” elke zaterdag en zondag van november te bezoeken van 14.00u tot 18.00u.
Wij duimen voor een massale opkomst!

Kunstotheek

Blijdorp vzw is een voorziening in de ruime regio Buggenhout/Dendermonde voor mensen met een verstandelijke beperking. Het biedt aan een 500-tal ‘bijzondere mensen’ een levenslang aanbod gaande van scholen, tijdelijk verblijf of woongroepen tot dagondersteuning, mobiel ambulante begeleiding etc.
Vanuit onze visie van kwaliteit van leven voor iedereen en vanuit het referentiekader voor de rechten van personen met een beperking, loopt inclusie als een rode draad doorheen onze werking binnen Blijdorp. Elke mens heeft recht om zelf invulling aan zijn leven te geven, deel te nemen aan de maatschappij met dezelfde keuzemogelijkheden als iedereen. Ook onze ‘gasten’ hebben recht om te kunnen deelnemen aan de samenleving in voor hen betekenisvolle activiteiten.