Linde De Man & Tine Vergauwen tentoonstelling ACC

Terug naar alle events

April 2023

ACC, Nieuwstraat 2, Buggenhout

Linde De Man

Linde De Man toont in deze tentoonstelling werk uit verschillende periodes, met zowel realistische als abstracte werken. 

De voorkeur voor krachtige kleuren en contrasten zijn in alle werken aanwezig. De gelaagde opbouw met verrassende doorkijkjes naar onderliggende kleuren is fascinerend. 

Elk werk is het resultaat van een continu proces van kijken en handelen in de passie van het schilderen. 

Linde studeerde af als beeldend kunstenaar aan de Academie Temse vestiging Bornem, o.l.v. M. De Vleeshouwer. Daarnaast volgde ze meerdere workshops onder meer aquarel en beeldhouwen. 

Linde

Tine Vergauwen

Tine Vergauwen, Aquarel kunstenaar, is gespecialiseerd in het schilderen met aquarelverf. De liefde voor de aquareltechniek spreekt uit ieder werk. Bloemen, landschappen……

Betoverd word je door de eindeloze variaties waarmee pigment en water over het blad is gevloeid en zich een plek heeft gevonden. Met een zacht penseel gestuurd en terug losgelaten, in een uniek mooi ballet van vakdeskundigheid en intuïtie.

Tine heeft verschillende workshops gevolgd bij zowel Marc De Vos als Fernand Thienpondt.

Ze is afgestudeerd aan de kunstacademie van Temse; afdeling schilderkunst te Bornem met als leerkracht Machteld De Vleeschouwer.

Tine

De tentoonstelling is op volgende dagen en uren toegankelijk: